Όταν πρόκειται για κοπές υψηλών απαιτήσεων τόσο σε σχήμα όσο και σε ευκρίνεια. 

Στην εταιρεία μας λειτουργεί παντογράφος C.N.C. με plasma high definition (πλάσμα υψηλής ευκρίνειας).

Διαθέτει τραπέζι 4000x2000mm και έχει δυνατότητα κοπής σε πάχος μέχρι 20mm.

Κοπές σε λαμαρίνες μαύρες, dcp, γαλβανιζέ, ανοξείδωτες, αντιτριβικές, πυρίμαχες, αλουμινίου, χαλκού.

Το κύριο χαρακτηριστικό της κοπής στον παντογράφο C.N.C. είναι ο ψηφιακός σχεδιασμός. Πετυχαίνουμε υψηλή ακρίβεια στην κοπή με άψογη επαναληπτικότητα, που σημαίνει ότι όταν θέλουμε να κόψουμε ένα σχέδιο πολλές φορές τα κομμάτια θα είναι ίδια. Για να φτάσει ένα εξάρτημα στην κοπή πρέπει πρώτα να σχεδιαστεί. Αυτό γίνεται με την χρήση ειδικών προγραμμάτων σχεδιασμού. Με την πολυετή εμπειρία μας, τα σχέδιά μας είναι άψογα και επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά "η εταιρεία μας είναι ο ιδανικός σας συνεργάτης για κοπές με παντογράφο C.N.C.".

Η εμπειρία μας στον μηχανολογικό σχεδιασμό ήρθε από τότε που η χρήση υπολογιστών ήταν άγνωστη και όλα γινότανε με το χέρι. Ο πρώτος παντογράφος της εταιρείας μας εγκαταστάθηκε το 1989 και λειτουργεί με την μέθοδο της αντιγραφής από σχέδιο. Τα πράγματα όμως τότε δεν ήταν εύκολα στον σχεδιασμό. Οι υπολογισμοί και οι επαληθεύσεις απαιτούσαν ιδιαίτερες δεξιότητες τις οποίες αναπτύξαμε με εμπειρίες που αποκτήσαμε μέσα από αποτυχίες και απρόοπτα που αντιμετωπίσαμε. Το δεδομένο πάντως είναι ότι κανένα έργο δεν παραδόθηκε με λάθος σε πελάτη.

Μοντελοποίηση

Πολλοί από τους πελάτες μας, είναι κατασκευαστές μηχανημάτων. Τα επιμέρους εξαρτήματα των μηχανημάτων τους έχουν σχεδιαστεί από εμάς. Για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους, κάθε εξάρτημα έχει την δική του αποκλειστική ονομασία (και τα χαρακτηριστικά του σε τεχνικό φάκελο) και όταν παραστεί ανάγκη για παραγωγή ή ανταλλακτικό ένα email είναι αρκετό.

Αντιγραφές

Δεν είναι λίγες οι φορές που ζητείται να αντιγράψουμε φθαρμένα μεταλλικά εξαρτήματα. Κυρίως πρόκειται για μέρη μηχανημάτων που δεν μπορούν να βρεθούν στο εμπόριο. Είτε πρόκειται για απλά σχήματα, είτε πρόκειται για εξαρτήματα με τρύπες και επιμέρους διαμορφώσεις (στράντζα, κύλινδρος κ.λ.π.), έχουμε τις γνώσεις και τον εξοπλισμό να αντιστρέψουμε τον σχεδιασμό ενός εξαρτήματος.

 

cnc1 cnc2cnc3